Γνωριμία

Η ομάδα 2013

Λαμβάνοντας υπ' όψιν τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου για διασκέδαση και ψυχαγωγία ο Βασίλης Πάργας και την ομάδα του είναι σε θέση να σας ενημερώσουν για τα προγράμματα εκπαίδευσης αυτόνομης κατάδυσης.

Στο καταδυτικό κέντρο Kalamitsi Dolphin, το οποίο υπέστη ριζική ανανέωση και ανακαίνιση, λαμβάνουν χώρα προγράμματα εκπαίδευσης του παγκοσμίως αναγνωρισμένου οργανισμού Padi (professional association of diving instructors). Τον Μάιο του 2006 η PADI αναγνωρίσθηκε στη χώρα μας βάση του νόμου που ψηφίσθηκε στην βουλή περί των καταδύσεων.

Επίσημα το 2006 ξεκινά τη λειτουργία του το καταδυτικό κέντρο Dolphin, η αγάπη του για την θάλασσα ώθησε τον Βασίλη Πάργα να ανακατασκευάσει το χώρο μέσα στο Camping Porto, στη περιοχή Καλαμίτσι της Χαλκιδικής, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις με βάση τα standards της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις καταδύσεις αναψυχής και να δώσει στη καταδυτική κοινότητα ένα σύγχρονο κέντρο καταδύσεων.Ο εξοπλισμός που υπάρχει στο κέντρο είναι τελευταίας τεχνολογίας και γνωστών εταιριών (Oceanic, Mares, Cressi Sub, κ.α.). Ο αεροσυμπιεστής είναι γερμανικός Bauer και υπάρχει αποθήκη αέρα 50.000 λίτρων.

Με γνώμονα λοιπόν πάντα την ασφάλεια και τη συνέπεια απέναντι στους πελάτες μας αλλά και στο θαλάσσιο περιβάλλον σας ευχόμαστε καλές καταδύσεις.

 

Βασίλης Πάργας

Ιδιοκτήτης

Master Scuba Diver Trainer

EFR Instructor

 


Κώστας Παλεόπουλος

Instructor

 

 

Patrick Sawers

Center Manager

Advanced Open Water Diver (AOWD)

 

 

Uwe Schletter

Καπετάνιος

Advanced Open Water Diver (AOWD)

 

 

Yanik Thiesen

Divemaster

 

 

 

 

 


 

 


GreekEnglish (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
/
NorthRoot