Καταδύσεις στη Χαλκιδική

Οι καταδύσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά είναι δύο. Η πρώτη στις 10:00 και η δεύτερη στις 15:00. Κατόπιν ενημέρωσης με το καταδυτικό κέντρο γίνεται και νυχτερινή κατάδυση. Όλες οι καταδύσεις γίνονται με σκάφος το όποιο είναι 7,50μ με 200hp μηχανή και είναι τροποποιημένο (για μέχρι 12 αυτοδύτες) για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών μας.

Τα μέρη που καταδυόμαστε βρίσκονται στην Νότιο-νοτιοανατολική πλευρά της χερσονήσου της Σιθωνίας. Το βάθος σ' αυτές τις περιοχές αλλάζει ανάλογα με το βυθό και υπάρχουν μέρη για δύτες όλων τον βαθμίδων εκπαίδευσης και ειδικοτήτων. Υπάρχουν καταδύσες σε υφάλους, σπήλαια, ναυάγια, φαράγγια, γκρέμια κ.τ.λ.

Η πανίδα και χλωρίδα του βυθού είναι πολύ πλούσια και σε αυτήν τη περιοχή μπορούμε να συναντήσουμε διάφορα είδη ψαριών. Μερικά από αυτά είναι μεγάλα μαύρα όπως ροφούς, στείρες, παντελίδες, πίγκες, κ.α, επίσης μαλακά κοράλλια και γοργονίες. Όλα αυτά συνθέτουν ένα πραγματικά όμορφο περιβάλλον που θα σας συναρπάσει, θα σας ενθουσιάσει σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες ανέσεις που σας παρέχει το Porto Resort μπορούμε να κάνουμε τις διακοπές σας αξέχαστες.

Μπορείτε να καταδυθείτε μαζί μας βλέποντας τα βίντεο μας και τις παρακάτω φωτογραφίες μας...

GreekEnglish (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
/
NorthRoot