Διαμονή

2016! Νέα χρονιά – τυχερή χρονιά!
Ξεκινάμε αυτή τη σεζόν με κάτι καινούργιο! Τι σημαίνει αυτό για τους πελάτες μας;
Πολλοί μας γνωρίζουν ήδη από την ομάδα «PORTO» και μέσω της μακροχρόνιας λειτουργίας του «CAMPING PORTO». Η λειτουργία του είχε ανασταλεί από το 2014, και έκλεισε τις πόρτες του για διάφορους λόγους. Όμως τώρα στρέφουμε το βλέμμα μας γεμάτοι αυτοπεποίθηση  στο πολλά υποσχόμενο μέλλον!
Είμαστε υπερήφανοι για το συγκρότημα διαμερισμάτων και bungalows που από φέτος είναι διαθέσιμα για την διαμονή σας στο Καλαμίτσι!  
Η εγκατάσταση αποτελείται από ένα νέο, σύγχρονο κτίριο με εννέα studio τριών κλινών ιδανικό για ζευγάρια όλων των ηλικιών και ολιγομελή οικογένειες. Ακόμη διαθέτουμε και ένα studio  ειδικά διαμορφωμένο για ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.  
Για μεγαλύτερες οικογένειες και ομάδες των πέντε ατόμων υπάρχουν και νέα bungalows διαθέσιμα όπου το καθένα φιλοξενεί μέχρι 4 άτομα : #106/#107/#108/#109 ή ακόμη και 5-6 άτομα: # 110.


Περιγραφή bungalow
#106 & #107
Δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια, μια κουζίνα, ένα ευρύχωρο μπάνιο, κλιματισμό και μεγάλο μπαλκόνι κάνουν τη διαμονή σας μια χαλαρωτική στιγμή - Διακοπές όπως θα έπρεπε να είναι!
# 108 & # 109
Δύο από τα πιο ευρύχωρα! Ένα δωμάτιο για 4 άτομα με σύγχρονο εξοπλισμό παρέχουν στους πελάτες μας μια ζώνη χαλάρωσης κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Ξεκούραστο ύπνο σε σταθερές κουκέτες, ο χώρος διαχωρίζεται από μέρος με το μεγάλο διπλό κρεβάτι, και το μπροστινό μέρος του είναι ιδιαίτερα ευήλιο. Κλιματισμός, λειτουργική κουζίνα, ωραίο μπάνιο και η μεγάλη βεράντα σας προσκαλούν να χαλαρώσετε.
# 110
Το μεγάλο bungalow μας. Eίναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες μιας μεγαλύτερης οικογένειας. Έχει αρκετό χώρο  για 5 άτομα, δύο υπνοδωμάτια - το ένα από τα δύο έχει ένα διπλό κρεβάτι, το άλλο με δύο μονά κρεβάτια. Στη σαλονοκουζίνα μολύβδου υπάρχει έξτρα χώρος στο οποίο μπορεί να φιλοξενηθεί ένα ακόμη άτομο.
Αν και η υπέροχη παραλία (περίπου 60 έως 100 μέτρα) είναι μερικά βήματα μόνο μακριά από τις εγκαταστάσεις μας όπως και από τις ταβέρνες και τα μπαρ στην Ακτή του Καλαμιτσίου τα bungalows είναι ιδιαίτερα ήσυχα και ιδιωτικά.
Υπάρχει χώρος στάθμευσης ακριβώς έξω το συγκρότημα κατοικιών μας. Το "PORTO KALAMITSI" είναι παραθεριστικός χώρος χωρίς αυτοκίνητο!GreekEnglish (United Kingdom)Deutsch (DE-CH-AT)
/
NorthRoot